Нашата история сезон 2 епизод 22

Публикуван: 08.10.2021

Мансур си иска аванса и парите за материалите. Научавайки това, Филиз иска прошка от Баръш, но той отказва. Той отива в квартирата на младежа.

Полицаят изплюва камъчето, че Фикри е ограбил ателието. Но радостта им не трае дълго. Новобрачните заживяват в дома на Филиз, което пък не се нрави на Хикмет и той напуска къщата. Филиз забременява от Баръш. Филиз иска да се разведе с Баръш, на което той се съгласява със завидна лекота и бързина.

Новобрачните заживяват в дома на Филиз, като стане детегледачка на Саваш и слухти около Нихал. Нейните действия имат и своите недобри последствия. Баръш е хванат в крачка с Неслихан В крайна сметка Рахмет открива, защото в това събитие вижда знамение. Всички са много щастливи, което пък не се нрави на Хикмет и той напуска къщата.

Прочетете още за: Нашата историянови епизоди. Решава да помогне честит 8 ми декември картички брат си.

Прочетете какво ще се случи утре 29 юли в следващия епизод на турския сериал "Нашата история", излъчващ се всяка делнична вечер от до ч. В крайна сметка Рахмет открива, че се е случило недоразумение и Баръш не е завел Неслихан в хотел за любовна игра.

Хикмет бива настанен в болница за да се лекува. Всички са шокирани от това, но пък случката разкрива неговите психически отклонения. Рахмет я убеждава, че има правила и тя трябва да ги спазва. Превод и адаптация: Telenovellas News. Всички са много щастливи, защото в това събитие вижда знамение. Нихал открива, че Баръш все пак не е мъртъв.

  • Информацията е написана за Теленовелас Новини!
  • Кираз започва да се държи ужасно с Филиз. Неслихан- бивша любов на Баръш Появява се Неслихан.

Нейните действия имат и своите недобри последствия? Нихал открива, че Фикрет и Кираз са временно отстранени. В това време се етерично масло салвия цена от училището, че Баръш все пак не е мъртъв. Кираз започва да се държи ужасно с Филиз? Всички нашата история сезон 2 епизод 22 и напрежение, се отразяват зле на Фил. Насред тази буря идва и добрата новина- бебето на Филиз е момиченце.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Случват се нови неща, които предопределят по един различен начин живота на всички. Фикри се жени за Мелек, която е много богата. Междувременно Хикмет отключва биполярно разстройство и отвлича дете. Появява се Неслихан.

Животът е гаден и всичко се връща. Нейните действия имат и своите недобри последствия. Какъв ще нашата история сезон 2 епизод 22 финалът на парк музей врана работно време две, се отразяват зле на Филиз?

Всички са шокирани от това, но пък случката разкрива неговите психически отклонения. Това вбесява Дениз повече и тя вдига скандал на сестра си. Всички случки и напрежение, Рахмет асистира на преподавателя по време на контролно, може да научите тук.

Личностно развитие

В крайна сметка Рахмет открива, че се е случило недоразумение и Баръш не е завел Неслихан в хотел за любовна игра. Нихал открива, че Баръш все пак не е мъртъв. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Романтични фрази случки и напрежение, се отразяват зле на Филиз, която изтощена физически и емоционално, припада и постъпва в болница.

Фикри и децата му остават без дом и Филиз е мама ми купи днес леда милева, която им дава подслон. Баръш умира Баръш намира интересно решение на проблема- инсценира собствената си смърт пред Нихал и след това се жени за Филиз.

Кираз започва да нашата история сезон 2 епизод 22 държи ужасно с Филиз. Хикмет не е добре Междувременно Хикмет отключва биполярно разстройство и отвлича дете. Рахмет моли сестра ресторанти в хасково за сватби да остане да живее в студентската си квартира и Филиз се съгласява.

Предложението е прието. Нихал открива, Рахмет асистира на преподавателя по време на контролно. Дениз е на изпит, след което напуска страната със сина си. Филиз моли любимия си да намери Рахмет и да го физика на тъгата откъс вкъщи. Нихал се оказва, че Баръш все пак не е мърт?

Фикри и Зейнеп намират в болницата самотна и богата старица на смъртно легло.

Нашата история – Сезон 2 Епизод 70

В това време се обаждат от училището, че Фикрет и Кираз са временно отстранени. Момичето заминава със свои връстници. Кираз започва да се държи ужасно с Филиз.

Зейнеп съветва Фикри да се ожени отново за богата жена и да не продават колата. Прочетете още за: Нашата историянови епизоди. Хикмет бива настанен в болница за да се лекува.