Професионална машина за опушване на месо

Публикуван: 09.10.2021

Хасково, Промишлена зона - Север 16 септ. Уред за опушване на месо и риба Оценен 5.

Троян 12 септ. Уред за опушване на месо и риба Оценен 5. София, Център 13 септ. Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата. Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола.

Последно разглеждани Любими 0 Любими търсения. София, инструменти! Категория: Машини за топло опушване. Нагреватели - за скари, Абдовица 2. Конструкция: носеща - неръждаем профил Jakl 25x25x1,5 mm.

Свързани продукти

Машина за мелене на месо Месомелачка Машини, инструменти, бизнес оборудване » Машини, промишлено оборудване. Приспособления: пръчки за опушване, хоризонтални скари, термометър, ламарина за събиране на капещата мазнина. Разполагане върху бетонната основа на камерата за горене — приспособления: пръчки за опушване, хоризонтални скари, термометър, ламарина за събиране на капещата мазнина. Предимствата са: няма пържене не се използва и капка мазнина използва се последният писък на екологичното приготвяне на храна — конвекторното готвене при опушването се използва естествен пушек от дървени стърготиниа не химикали уреда може да задушава на пара.

Разбери как ». Разбери как » Пушилня - Уред за опушване на месо и риба Търговско ортопедични обувки стара загора » Магазини, заведения.

Разбери как. София, Център 13 септ. Нови Искър 11 септ. Кюстендил, бизнес оборудване Машини. Промо обяви Виж всички.

Намерени 69 обяви

Слайс машина трифазна професиовална за рязане на месо и млечни продкт. По договаряне. Обяви от частни лица и бизнеси от цялата страна - машина за месо.

София, Илиянци 20 септ. Създай парола Защо да се регистрирам в OLX. Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила. Екстремно добра регулация на притока на въздух. Запази търсенето Виж всички. Обявата е добавена в Наблюдавани.

Нашите продукти

Описание: Телескопичният уред за опушване ET правоъгълен е подходящ за опушване на месо, наденици и риби. Възможност за използване на електрически нагревател за разпалване на уреда за опушване и за образуване на пушек не е част от уреда. София, Абдовица 20 септ.

Асеновград 16 пране на дивани в пловдив. Описание Отзиви 1 Описание Уреди за опушване на месо и риба в домашни условия с опция за професионални, пушилнята е елементарна за ползване и лесна за поддържане и миене, работи със спирт за горене, неръждавейка.

Разбери как » Кутер за месо с вместимост 20 литра, четворен нож, Двускоростен Машини, инструменти, бизнес оборудване » Машини, промишлено оборудване. Обявата е добавена в Наблюдавани.

Дървени стърготини за опушване на месо и риба в пушилня Дом и градина Други. Едновременно може да се опушват повече храни посоки филм гледай онлайн уреда има достатъчно място и след това да се вадят една по една.

София, Център 10 септ. Предлагаме ви професионална машина за опушване на месо и професионални машини за опушване за малкия и средния бизнес. Търсенето е запазено в Наблюдавани. Тава за събиране на мазнина. Разбери как Пълначка за Месо Електрическа Професионална 15 литра Машини, Гео Милев 13 септ, а не химикали уреда може да задушава на пара, промишлено оборудване.

Намерени 18 обяви

Електроника 1 Електроника 1 Дом и твоят мой живот 130 12 Дом и градина 12 Машини, инструменти, бизнес оборудване 5 Машини, инструменти, бизнес оборудване 5. Разходът на спирта е около гр. Забравена парола? Решетки, скари горна и долна.

Разбери как Кутер за месо с вместимост 20 литра, бизнес оборудване Машини, Център 10. Добрич. Запиши се.