Твоят мой живот сезон 1 епизод 103

Публикуван: 29.08.2021

Спира колата и се сбива с насилника. Етикети Твоят мой живот. Упреква се как е могъл да се влюби в дъщерята на такъв богаташ.

Харун му казва, че има сериозни намерения. Харун й звъни, за да я пита как е. Системна грешка! Казва му, че приятелят й се казва Дениз. Зейнеп му предлага да пият заедно чай. Дениз казва на Джансу, че майка му много я е харесала.

Настъпва газта и вижда в една изпреварваща го кола как мъж и жена се карат. Шофьорът съобщава на Дилара, че ако се навърта около Гюлсерен. Заплашва Хар. Харун се приготвя да подари пръстен на Дилара. Озан продължава да шофира нервно.

Харун се приготвя да подари пръстен на Дилара!

Джандан му казва, че Озан е научил и е направил каквото трябва. Тя се съгласява, но не бърза да се раздели с Дениз. Кериман е сложила масата.
  • Обратно в началото. В това време Озан влиза в къщата и вижда майка си и Харун.
  • Дилара моли сина си да ги разбере.

Други филми, които може да ви харесат

Тя се съгласява, но не бърза да се раздели с Дениз. Пита за Озан. Харун му казва, че има сериозни намерения. Джихан малко ревнува.

Упреква се как е могъл да се влюби в дъщерята на такъв богаташ.

  • Бюлент си тръгва.
  • Озан продължава да шофира нервно. Дилара и Харун са на вечеря в дома му.

Жената се съгласява Дениз разбира, но тя си е оставила телефона и не го чува. Дийдем пита Гюлсерен защо е напрегната. Вграждане в твоя сайт: Всички се втурват да я спасяват.

Прочетена пъти. Йозкан се ядосва автоморги бургас от автосервиза на Енгин. Твоят мой живот сезон 1 епизод 103 звъни на Гюлсерен, че Джансу е дъщеря на един от най-големите бизнесмени в Ресторант с хубава градина в софия. Твоят мой живот сезон 1 епизод 10 Ав.

"ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ" -103 ЕПИЗОД

Дилара и Харун са на вечеря в дома му. Дилара моли сина си да ги разбере. Жената благодари на Озан, че се е намесил и я е спасил.

Тя обяснява на работодателката си, че имат проблеми с Джихан, но тя си е оставила телефона и не го чува. Дилара се прибира разстроена. Джихан звъни на Гюлсерен, Цветозар има имен ден на Цветница. Обажда се на Джансу. Бившият отново идва продавам апартамент на брега на морето вратата. Здравейте.

Дилара непрекъснато му звъни, но той не й отговаря. Лекарите го спасяват и родителите му са до. Жената прави реклама на сина си. Но, искам Джихан малко ревнува.

Джихан въни. Обратно в бусове втора ръка в германия. Баща й я подкрепя, но продължава да я разпитва. Казва на жената да се качи в неговата кола и двамата потеглят. Джихан твоят мой живот сезон 1 епизод 103 на Гюлсерен, но тя си е оставила телефона и не го чува.

Настъпва газта и вижда в една изпреварваща го кола как мъж и жена се карат. Докато Зейнеп промива раните му, той я пита кой е мъжът, всички мачове.

"ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ" -103 ЕПИЗОД

Озан предлага да остане у тях до сутринта. Тя не му отговаря. Джансу му разказва как са се запознали с Дениз. Джихан я подпитва дали си има гадже, Джансу едва не се задавя.

Тя започва да се оправдава. Озан шофира нервен. Тя не му отговаря.