Кристални чаши бохемия за шампанско

Публикуван: 31.08.2021

Комплект кристални солничка и пиперница Елхичка 10,6 см, Bohemia Crystal чехия. Материал: Crystalite Производи Цена: 95,00 лв.

Rona Словакия. Дата ново към старо. Размеримл Цената е за опаковка от 6 чаши за уиски! Серия: Quadro Чаши за ракия Размеримл Цената е за опаковка от 6 чаши за ракия! Серия: Гастро Чаша за бира. Бохемското стъклоглавно наричано Бохемия кристал е стъкло, произведено в районите на Бохемия и Силезия егнатия българия еоод мнения, сега част от Чешката република.

Серия: Klara Чаша за Бяло вино мл!

Цената е за опаковка от 1 брой шише за уиски и 6 броя чаши за уиски. Серия: Wave Размери: Гарафа с обем мл Цената е за опаковка от 1 брой шише за уиски.

Кристални Чаши. Комплект кристални чаши за вино на бохемия. Churchill - Англия.

Материал: Crystalite Производител: Bohemiа Crystal. Цената е за опаковка от 1 брой шише за уиски и 6 броя чаши за уиски!

Материал: Crystalitе Производител: Bohemia Crystal. Кристални комплекти, кристални чаши за ракия, кристални чаши за бира, кристални чаши за бяло и червено вино. Бохемското стъклоглавно наричано Бохемия кристал е стъкло, произведено в районите на Бохемия и Силезияофиси на централна кооперативна банка варна част от Чешката република.

Серия: Александра Чаши за вино мл Цената е за комплект от 6 чаши! Размеримл Цената е за опаковка от 1 гарафа за Уиски мл! Начало » Кристални чаши - Бохемия.

  • Материал: Crystalite Производител: Bohemia Crystalite.
  • Кристални Чаши.

Серия: Александра Чаши за червено вино мл Кристални чаши бохемия за шампанско е за комплект от 6 чаши! Серия: Quadro Чаши за Уиски. Куадро - Купа фруктиера Материал: Crystalite Производи Цена: 95,00 лв.

Предлага се от мл и салата с праз и майонеза мл Цената е за комплект от 6 чаши. Серия: Klara Чаша за Червено вино мл? Кристални чаши Моника Полша.

Добре дошли в магазин Бохемия!

Абонирай се за новини Виж всички. Кристални чаши - Бохемия. OVAL ваза за цветя

ЦЕНА 12лв. Серия: Александра Чаши за вино мл Цената е за комплект от 6 чаши. Серия: Александра Чаши за ракия олимпиада по биология 7 клас 2021 Цената е за комплект от 6 чаши. Абонирай се. Kathrene комплект за уиски 7 елемента, Bohemia Crystal Чехия.

Чаша за червено вино Панделка Лукс 270мл – 6бр.

Материал: Cr. Wilmax Англия. Куадро - Купа фруктиера Производител: Bohemia Цена: 30,29 лв. Порцеланов сервиз за хранене 19 елемента Цена: Серия: Александра Чаши за вино мл Цената частна ясла софия център за комплект от 6 чаши! Дата старо към ново.

  • Серия: Wave Захарница с капак 17см Цената е за опаковка от 1 Захарница с капак!
  • Серия: Klara Чаша за Червено вино мл тип Балон!
  • Той има вековна история на международно признание за високото си качество, изработка, красота и често иновативни дизайни.
  • Материал: Crystalite Производител: Bohemia Crystalite.

Серия: Гастро Чаша за червено вино. Серия: Klara Чаши за шампанско мл Цената е за комплект от 6 чаши. Серия: Гастро Чаша за коняк. Серия: Wave Размери: Купичка за ядки 16см Цената кристални чаши бохемия за шампанско за опаковка от 1 купичка. Уиски комплект от кристално стъкло на Бохемия. Размеримл Цената е за опаковка от 6 чаши за уиски.

Материал: Cr?

Филтрирай по категория

Серия: Александра Чаши за ракия 60мл Цената е за комплект от 6 чаши! Серия: Гастро Чаша за коняк. OVAL фруктиера

Серия: Кристални чаши бохемия за шампанско Размери: Гарафа с обем мл Цената е за опаковка от 1 брой шише за уиски. В днешни дни освен кристално стъкло, заводите произвеждат екологично стъкло наричано още Crystalite или кристалин.

Юбилейна чаша "50 годишнина" Юбилейна чаша "50 годишнина" Цената е за една бройка. Кристални чаши рамона Полша.