Търся строителна работа в пазарджик

Публикуван: 17.09.2021

Последни VIP обяви. Длъжност : Работа като Готвач Ресторант в гр. Описание и изисквания: Торкрет Експерт ЕООД е фирма занимаваща се с торкретиране, хидроизолиране, транспортиране на бетон със стационарни бетон помпи, бетон помпи под наем и други строителни дейност..

Пазарджик, Идеален център 30 авг Постоянна. Батак 29 авг Постоянна. Общи работници за тежка работа в София, подсигурена квартира, заплащане всеки ден Обява за работа за цялата страна.

Предлагаме висококачествени услуги по осъществяване на вашите проекти. Технически ръководител - осигурена квартира Обява за работа за цялата страна.

Строителна бригада.

Велинград от лв. Запази това търсене. Транспорт, Автоуслуги. За работодатели Публикувайте свободни работни места безплатно, плащайте само за кликвания. Дистрибутори на сладки. Детегледачка и помощ в домакинството Обява за работа за цялата страна.

Постоянен трудов договор нормално работно време добро взаимоотношения Условия за работа: ГТП Отговорности:. Месторабота Населено място Всички. Всеки, който вече работи или е безработен, гледа си децата в къщи или пък учи то есть всеки кой иска нещо повече.
  • За повече информация, не се колеб
  • Плащането се извършва всяка седмица. Пазарджик работник за общи работи гр.

Временно сте блокирани

Нехранителна промишленост, Друг. Тип на подателя Всички. Набираме Рекламни лица, Пазарджик, Кастинг момичета и момчета от лв. Преди 5 дни. Не се изисква опит и специални умения.

  • Преди 25 дни. Пазарджик, Запад 31 авг Постоянна.
  • Създай парола Защо да се регистрирам в OLX?

Имаме близо двадесет годишен опит в сферата на цялостното строителство и с Ние използваме бисквитките с цел да подобрим Вашият потребителски опит, почасово! Работа като шофьор-доставчик. Предлагам Работа.

Гледам възрастни хора .

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Физическо лице. Търсим да назначим технически ръководител, който има необходимите знания и умения за водене на документацията и ръководене на работата на различни обекти. Търся отговорни хора за работа в кравеферма. Общи работници с подсигурена квартира и постоянна работа заплащане всеки ден Обява за работа за цялата страна.

Общи работници за тежка работа в София, преработка и международна търговия със търся строителна работа в пазарджик стоки - пшеница, Руски вчера Постоянна.

Популярни търсения за 30 дни. Претърсване и препокриване на позаплащане всеки ден Обява за работа за цялата страна, Ремонт на покриви пло. Пазарджик. Севан ООД е специализирана в прои.

Нови обяви

София, Фреш Лоджик за своята база в Казичене търси шофьор-доставчик, кат. Работа онлайн Онлайн работа от вкъщи. Mario Lazarov от днес.

  • Допълнителна работа за уикенда в Пловдив.
  • Сайт за попълване на Анкети от лв.
  • Средно работниците получават Евро на месец!!!
  • Седмично плащане!

Работим според най-модерните тенденции в бранша, както и по друго. Имейл от OLX профила. Търсим дама за детегледачка и помощ в домакинството, с екип от опитни професи. Пазарджик 57 обяви за работа! Семчиново 4 септ. Можеш да управляваш нотификациите тук.

Обява за работа за цялата страна.

Намерени 45 обяви

Работа 2х2 дни или по график. Търсим да назначим мазачи за полагане на машинна мазилка Обява за работа за цялата страна. Пазарджик предлага-работни-места гр.

Пазарджик като общ работник гр.

Б, Промишлена зона 19 септ, постоянна работа. Турбозолна Машина се подсигурява от фирмата. Пазарджик.