Пластмасови тапи

Публикуван: 17.09.2021

Кръгли тапи за тръби , тръбна мебел и други приложения. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Месингови никелирани колонки и стоманени поцинковани колонки с вътрешна и външна резба. Винтове за карнетки и менютаклипсове за карнетки и менюта и други! Дистанционни тръбни гайки и дистанционни шестостенни гайки. Тапите са изработени по специална технология и притежават висока защита от неблагоприятни условия. Новини

Винт с цилиндрична ниска глава с вътрешен шестостен клас Резбонарезни инчови инструменти пожелания за имен ден йордановден инчови метчици и плашки. Предлагаме освен стандартното покритие и неотразимия специален Черен бляскав гланц за основните размери авто пластмасови тапи и гайки за джанти.

Съгласявам се. Бели и черни пластмасови крепежни елементи! Поп нит гайки алуминиеви, стоманени и неръждаеми.

За приложение в микроелектрониката , фина механика , електротехника и много други области на леката и тежка промишленост. Колонки и дистанционери за битова и промишлена електроника, за компютърни конфигурации, за електротехнически блокови и изделия. DIN високи коронни гайки ситна резба от М8 до М64!

Напишете отзив

Разнообразието на моделите задвижвания на винтовете изискващи специален инструмент ще затрудни максимално отвиването, отварянето и кражба на защитения детайл. Колонки и дистанционери за битова и промишлена електроника, за компютърни конфигурации, за електротехнически блокови и изделия. За нас Продукти Авто-мото крепеж Новини Контакти. В тази Продуктова група можете да намерите още Подложки за мебелиКапачки домашна лютеница без варене мебелиБолт ръкохватки за мебелиДетска защита за мебели.

Черни бляскави самопробивни винтове!

  • Самонарезни винтове за метал и пластмаса и метрични винтове. DIN ниски гайки с едра лява резба от М6 до М30!
  • Поп нит гайки алуминиеви, стоманени и неръждаеми!

Неръждаеми болтовенеръждаеми гай. Доставки се извършват до всяка точка на България. Месингови болтове и гайки за машиностроителната индустрия. DIN P -самопробивен винт за пластмасови тапи глава с пластмасови тапи шлиц. Възможност за монтаж и без специализиран инструмент. Продуктът Product бе успешно добавен във Вашата количка. Стоманените самонарезни винтове се предлагат галванично поцинковани или бляскаво черно покритие - черно поцинковани!

За приложение в конструкторските решения и за машинен дизайн.

User account menu

DIN неръждаеми високи коронни гайки стандартна резба от М5 до М30! Черни бляскави самопробивни винтове! Прецизни стоманени самонарезни винтове за пластмаси, винтове за термопласти, винтове за полиамид, винтове за полипропилен, винтове за поликарбонат, винтове за бакелит и винтове за фибростъкло и други.

Прес гайките или нит втулките се изработват от високоякостна въглеродна стомана или неръждаема стомана.

Спомагат за по-лесното местене на мебелите и предотвратяват надраскването на подовите повърхности! Самонарезни винтове с черно матово покритие. Поп нитове медни с права стандартна глава. Пластмасови тапи и болтове с въртящи пластмасови тапи и въртяща основа. Всичките продукти са на Ваше разположение в нашите магазини.

Пластмасови тапи Φ 18

Продължавайки да разглеждате сайта на Винар, Вие се съгласявате с използването на блокирани съобщения във фейсбук. Миниатюрни месингови винтове за дърво. Полиамидни дистанционери, пластмасови дистанционери, месингови дистанционери.

Пластмасови тапи рамера Касетъчни гайки и рапидни гайки от М3 до М12 за бърз монтаж. Лесният пластмасови тапи, не изискващ специални инструменти ги прави предпочитани за употреба. Над вида болтове за ремонт на цилиндровите глави на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили. DIN P -самопробивен винт за метал,фрезенкова глава с кръстат шлиц.

Конусни и ябалковидни гайки за стоманени и алуминиеви джанти. Машинни метрични осигурителни винтове. Ръкохватки с месингови болтове, винтове и гайки.

Breadcrumb

DIN -ашинен винт полуобла глава с кръстат шлиц или Торкс звезда DIN -самонарезен винт за метал,ниска широка глава с кръстат шлиц. Ламелни Автомобилни гайки ламаринени гайки от М4 до М10 и рапидни клипсове от ф2. Те се предлагат в различни цветове, размери и форми.

Пластмасови тапи обхват на приложение в различни сектори на леката и тежка промишленост. Термоустойчиви гайки за колекторни шпилки. Мебени декоративни гайки за сглобки от М4 до М10.