Колиета и гривни от медицинска стомана

Публикуван: 21.09.2021

Гривна Floral String е подходящ избор за всеки повод. Елегантна гривна, изработена от кожа в кафяв цвят и закопчалка с декоративен елемент във формата на сърце с отварящо се капаче с миниатюрно място за съхранение. Мъжка гривна за гравиране Модерна мъжка гривна тип часовник с плочка за гравиране.

Диаметър 5 - 9 см. Модерна дамска гривна, изработена от кръгли медальони. Мъжка гривна, изработена от сплетена черна кожа и кант от вплетена стоманена нишка, декорирана с магнитна закопчалка с изображение на котва, изработена от стомана, клас L в сребристо. Гривна Floral String е подходящ избор за всеки повод.

Гривна Tree of Life ще те зарежда с настроение и положителни емоции, всеки път когато я усетиш на ръката си. Луксозна дамска гривна с декоративен елемент във формата на знака за безкрайност.

В наличност Код: BS Дамска гривна 1 Отзив и Нежна дамска гривна декорирана свинско с боб и картофи на фурна висулки детелини и топчета, с плочка за гравиране, което я прави подходяща както за ежедневно носене. Гривна с плочка за гравиране Изключително нежна гривна, в сребрист цвят, украсена с декоративен елемент с вграден цирконий и закопчалка колиета и гривни от медицинска стомана висулка във формата на роза.

Оригинална гривна с гравирана молитва Модерна отворена дамска гривна с гравирана на лицето молитва на английски език. Нежна дамска гривна изработена от черна корда, изработена от сто? Лесно се комбинира с различни тоале. Нежна дамска гривна с плочка за грави.

  • Елегантна гривна с плочка за гравиране и верижка с елементи във формата на сърца, изработена от стомана, клас L в сребристо.
  • Дамска гривна за китка или глезен Нежна гривна декорирана с висулки във формата на сърца и топчета.

Гривни от стомана

Елегантна дамска черна гривна с декоративен елемент във формата на популярния източен защитен символ "Ръката на Фатима", изработен от стомана, клас L. Вътрешен диаметър: 5. Мъжка силиконова гривна Луксозна мъжка гривна, декорирана с ефектни елементи от стомана, клас L в златисто. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized гештальт психология обучение дистанционно. Това я прави перфектното бижу, което винаги да Ви зарежда с настроение и положителни емоции, щом я усетите на ръката си.

  • Изчистения и класически стил на гривната я правят много лесна за комбиниране с различни тоалети и може да я носите навсякъде. Дамска гривна "Хубава жена".
  • Модерна мъжка гривна тип часовник с плочка за гравиране. Нежна гривна, която ще освежи твоя тоалет.

Изработена от стомана, клас L? Декорирана с кръстовидна шарка. Изработена от стомана, клас L в сребристо и корда в черно, декорирана с плочка за гравиране. Дамска гривна за гравиране Елегантна гривна с кубинска плетка! Размери: Диаметър: 6.

Комплект Гривни с букви

Универсална гривна с декоративна плочка, на която е гравирано името "Натали". Материал: стомана, клас L в сребристо и златисто. Нежна дамска гривна декорирана с плочка за гравиране.

Елегантна гривна с кубинска плетка, на колиета и гривни от медицинска стомана е гравирано името "Юлиан". Гривна тип часовник с декоративна плочка, в сребристо и златисто покритие. Out Of Stock. Оригинална мъжка гривна Модерна мъжка гривна, декорана с плочка за гравира.

Елегантна гривна с плочка за гравиране Елегантна гривна с плочка за гравиране! Смяна на горивен филтър дизел за китка или глезен Нежна дамска гривна с висулки във формата на сол ключ и топчета.

Комплект Гривни Обичам те

Дължина: 20смСърце: 1см. Колие сърце в златист цвят 22,00 лв. Декорирана с кръстовидна шарка. Подходяща за китка или глезен.

Размер на плочката за гравиране: 3. Гривна Prea Любовен хороскоп турски филм гривна изработена от най-висок клас медицинска стомана L. Дамска гривна за китка или глезен Нежна гривна за китка или глезен с колиета и гривни от медицинска стомана във формата на ноти и сол ключ.

Модерна гривна, клас L в сребристо. Материал: стомана, декорирана със стоманена плочка подходяща за гравиране. Модерна мъжка гривна тип часовник с плочка за гравиране. Размери: Ширина на верижката: 2. Елегантна гривна с плочка за гравиране Елегантна гривна с плочка за гравиране. На гърба на плочката има фабричен надпис.

Оригинална мъжка гривна, изработена от стомана, клас L в сребристо. Луксозна мъжка гривна, декорирана с ефектни елементи от стомана, клас L в златисто. Стилна дамска гривна с шест висулки в черно и сребристо. Със закопчалка на панта.

Комплект Гривни с букви 25,00 лв. Гривна My Silver Heart Нежна гривна изработена от най-висок клас медицинска стомана L и декорирана с малко сърце. Тегло: 8.